Morega îl lasă pe Jianu să îşi treacă bugetul prin Consiliul Local Motru. Şedinţele Consiliului Local vor fi transmise în direct în 2018.

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, promite că va vota bugetul propus de primarul Gigel Jianu, fără niciun fel de obiecţii, dar cu amendamente. Morega susţine că nu vrea să se mai vorbească despre faptul că majoritatea condusă de PSD se opune proiectelor primarului Jianu de la PNL şi a dezvoltării localităţii. De asemenea, viceprimarul PSD din Motru susţine că buna colaborare cu primarul se va vedea şi din transmisiunile în direct ale şedinţelor Consiliului Local Motru.

Şedinţe în direct în 2018

„Eu vreau să spun de acum că voi fi de acord cu ce propune primarul Gigel Jianu, pentru că este normal, îşi asumă ceea ce propune. Să nu mai fie niciun fel de discuţii, de dubii că ne opunem la dezvoltarea comunităţii şi a proiectelor pe care le doreşte să le implementeze pentru cetăţeni şi pentru comunitate. Nici anul trecut nu au fost probleme cu bugetul. A dorit fiecare să prindă câte ceva. Fiecare consilier a promis câte ceva, pe zone. Bugetul a fost votat de către toţi consilierii. Eu am avut de gând din prima zi să colaborez cu primarul. S-a dorit să genereze o stare de tensiune între primar şi consilliul local. Nu este adevărat acest lucru. Eu am propus să fie transmise în direct şedinţele pentru a se vedea clar cum decurg lucrurile acolo şi se va vedea limpede despre ce e vorba şi dacă e vreun scandal”, a declarat Cosmin Morega, viceprimarul oraşului Motru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com