Mişcarea sindicală din CEO – Adormirea Maicii Domnului. Câţi mari lideri sindicali o să îngheţe iarna asta prin cariere?

Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia au intrat în silenzio stampa şi nu mai vorbesc defel despre nevoile angajaţilor umili şi de rând, în prag de iarnă. Nu mai sunt probleme probabil cu salopetele, cu încălzirea la locul de muncă. Nu mai sunt probleme cu aprovizionarea cu mănuşi, piese de schimb, radiatoare, vaselină pentru ungere. Deja alimentaţia de protecţie este de mult o glumă. Poate o avea nevoie de grupa pentru condiţii deosebite de muncă. Sau de asta se ocupă politicienii.

Se verifică toate condiţiile din cariere

Minerii se plâng că îi văd din ce în ce mai rar prin cariere pe liderii de sindicat. Unii dintre aceştia sunt şi inspectori sociali numiţi de către administraţie. Pe undeva şi inspectorii au dreptate. Fiind numiţi de administraţie ascultă de şefii Complexului Energetic Oltenia, nu de cei care i-au ales pe la organizaţiile sindicale. „Oare câţi mari lideri o să simtă frigul prin carierele miniere anul acesta?”, se întreabă retoric unii salariaţi de la Motru şi Jilţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com