Minprest s-a apucat de agricultură!

Prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia, Minprest Rovinari, s-a apucat de agricultură. Firma prestează lucrări agricole de orice fel, contra cost.

Societatea Minprest Serv S.A. din localitatea Vîrț pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice diverse echipamente și utilaje pentru pregătirea terenului. Societatea noastră dispune de tractor cu: plug, disc agricol, tocător resturi vegetale, burghiu pentru realizarea de gropi în vederea plantării de pomi sau pentru amenajarea stâlpilor de împrejmuire, dar și rotosapă, ce poate fi utilizată la pregătirea terenului în grădină pentru semănat și plantat.

Minprest Serv SA vă mai pune la dispoziție și motoferăstrău, motopompă, motocoasă, motosapă pentru mobilizarea solului, toate acestea la prețuri fără concurență!!!

„Ne găsiți în localitatea Vîrț arondată orașului Rovinari sau la numerele de telefon 730 – arata telefon – sau 722 – arata telefon – .

Minprest Serv S.A., ACOLO UNDE AI NEVOIE!”, potrivit unui anunț al Minprest Rovinari, prestator de servicii al Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com