Minori la volan și șoferi beți, depistați de polițiști în trafic

În acest week-end, polițiștii gorjeni au desfășurat activități specifice pentru sporirea siguranței pe drumurile publice, ocazie cu care au constatat 7 infracțiuni în domeniul circulației rutiere și întocmit dosare penale, pentru infracțiuni precum  conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere sau de către o persoană aflată sub influența alcoolului, cât și pentru încredințarea unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu posedă acest drept.

La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, au depistat în trafic un tânăr, 17 ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 662 Licurici, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Samarinești au identificat, în flagrant delict, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671B Văgiulești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat, în trafic, un minor, de 16 ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un ATV pe  drumul sătesc Izvoarele, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în spatele conducătorului auto a fost identificat și tatăl acestuia, de 40 de ani, din aceeași localitate, stabilind ca este proprietarul ATV-ului pe care l-a încredințat fiului său, spre a fi condus, cunoscând faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințare.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au depistat, în flagrant delict, o femeie, de 44 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe  DJ 672 E Cornești, având o concentraţie de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul din cadrul poliției Orașului Țicleni au identificat, în trafic, un bărbat de 47 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675 Țicleni, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au identificat, în trafic, un bărbat, de 42 de ani,  din comuna Negomir, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum sătesc din localitate, având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com