Ministrul Energiei și ridicatul din umeri

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a început să ridice din ce în ce mai des din umeri. Dacă nu ar fi pus șef la Energie ar putea lăsa impresia că face parte dintr-o trupă de dansuri moderne sau populare și se pregătește să participe la un concurs de talente. În cazul domniei sale de antitalente.

Virgil Popescu s-a făcut recent de râs când a ridicat din umeri, spunând că furnizorii de energie cumpără de unde vor și fac speculă cu energie și astfel facturile cresc exponențial. Este vorba în principal de facturile populației, că de restul nu se mai pune problema. Adică, ce pietroi pe murături este la minister, dacă nu poate să genereze reguli de piață pentru protejarea consumatorilor. Pentru că fără consumatori nu există nici producătorii.

Este din ce în ce mai clar că Virgil Popescu dă des din umeri și clar că are șanse să intre într-un ansamblu de profil. A promis parcă și un pachet social pentru Complexul Energetic Oltenia. A mai promis și că va fi aprobată Strategia Energetică Națională. A mai promis că va da gata și Planul de restructurare și decarbonare al Complexului Energetic Oltenia și altele. Mai așteptăm.

Unii nu mai trebuie să aștepte pentru că au primit pe tavă 600 de milioane de euro pentru proiecte energetice în Dobrogea. Un afacerist cu lipici la actuala guvernare. De Gorj nimic. Nici măcar pomană pentru minerii care nu vor mai avea locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com