Ministrul Energiei, chemat în Gorj

Ministrul Energiei, Anton Anton, este chemat în Gorj de către sindicaliştii din Complexul Energetic Oltenia. Potrivit reprezentanţilor Federaţiei Naţionale Mine Energie, se impune ca ministrul Energiei, Anton Anton, să se deplaseze în Gorj pentru a discuta cu administraţia şi sindicatele CEO situaţia companiei şi a creşterilor de salarii. În proiectul de Buget pe 2019, prezentat sindicatelor, nu sunt prevăzute majorări de salarii sau alte drepturi.

Dumitru Pârvulescu, liderul FNME, a declarat public faptul că sindicatele vor solicita o întrevedere cu ministrul Anton Anton, dar că s-ar impune ca şeful Ministerului Energiei să vină la Târgu Jiu pentru a arăta că guvernanţii consideră CEO o companie strategică, de interes naţional, şi sunt preocupaţi de soarta acesteia şi a angajaţilor.

Ministerul Energiei este acţionarul principal al CEO. Anton Anton nu a ajuns la Târgu Jiu până acum, de la preluarea mandatului de ministru. A fost prezent doar la un simpozion la SE Turceni, legat de aniversarea unităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com