Ministrul Energiei, bombardat cu sute de mesaje anti-cărbune

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost bombardat la un comunicat postat pe pagina sa de socializare cu sute de mesaje împotriva cărbunelui. Acestea erau însoțite de mesajele: existaviatafaracarbune si stop poluarii.

Criticile aduse cărbunelui au apărut la un text despre o întâlnire cu producătorii de autoturisme și necesitatea trecerii la vehicule electrice.

„Am avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Asociației Constructorilor de Automobile din România – Christophe Dridi – Președinte ACAROM, Mihai Bordeanu – Director General DACIA, Adrian Sandu – Secretar General ACAROM, Cristian Nevzoreanu – Director Comunicare DACIA, Iulian Albu – Director Adjunct Afaceri Publice DACIA, Josephine Payne – Director General FORD Romania și Andreea Radu – Director Afaceri Publice FORD Romania.

Am discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență, despre provocările industriei auto din România în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiilor care să nu aibă un impact negativ asupra mediului înconjurător, despre platforme de producție vehicule și componente eficiente energetic și neutre climatic.

Printr-o bună colaborare vom reuși să ne atingem țintele pentru a avea grijă de moștenirea pe care o lăsăm în urmă. Voi sprijini industria auto să își monteze pe acoperișurile halelor de producție panouri fotovoltaice în așa fel încât să avem o reducere de costuri și o creștere a capacității de producție a energiei regenerabile.”, conform mesajului transmis de Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com