Ministrul Economiei nu vrea să spună ce are de gând cu importurile de energie. De ce nu sunt protejați producătorii interni?

Nici până în ziua de astăzi ministrul Economiei, Virgil Popescu, nu a reușit să ofere o explicație publică a faptului că nu susține propriile companii energetice. Se preferă în continuare energia electrică din import. Poate că este mai ieftină, dar în perioada de stare de urgență puteau fi găsite soluții pentru susținerea companiilor interne și nu doar băieții deștepți care își fac loc în continuare în sistemul energetic national.

Unii sunt afaceriști, însă alții reprezintă gulere albe și sunt chiar funcționari ai statului român. A cui instituție este ANRE? Interesele cui le servește? De ce o companie precum CEO nu are voie să producă energie electrică și să protejeze locurile de muncă a zeci de mii de oameni și se preferă energie din import, fără taxa de CO2 pe care o achită CEO.

De ce nu poate fi implementat un set de măsuri care să asigure locul în sistem al companiilor statului român? Vrea cineva să distrugă dependența energetică a țării?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com