Ministerul Energiei este mort din 19 iulie – iau degeaba salariul  

Ministerul Energiei nu mai există în România. Acest lucru reiese în mod clar din datele publicate pe siteul instituției: nici măcar la Capitolul Transparență Decizională, unde este obligatoriu să fie publicate proiectele de Hotărâre de Guvern și alte documente supuse dezbaterii publice. Ultimul document publicat poartă data de 19 iulie 2019. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic interesant la Ministerul Energiei.

„19.07.2019

Proiect de ordin privind aprobarea Sistemului de Monitorizare a Calităţii Benzinei şi Motorinei și a formularului de prezentare a informaţiilor privind cantităţile totale de benzină şi motorină introduse pe piaţă, detaliate pe sortimente şi regiuni de dezvoltare ale României, de către producătorii, importatorii şi distribuitorii de benzină şi motorină.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ, la adresa Ministerului Energiei din Splaiul Independenței, nr. 202E, sector 6, București sau la următoarea adresă de email: [email protected], până la data de 29.07.2019. În cuprinsul propunerilor, sugestiilor sau opiniilor trebuie să specifice articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, precum şi datele proprii de contact.”, potrivit informațiilor publicate la capitolul Transparență Decizională, pe siteul Ministerului Energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com