Minerii şi energeticienii din Oltenia vor o întâlnire cu noul ministru al Energiei, Anton Anton

Noul ministrul al Energiei, Anton Anton, nu va avea zile liniştite la început de mandat. Sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi-au propus să solicite o întrevedere cu noul şef de la Energie. Este vorba în principal de Federaţia Naţională Mine Energie, care reprezintă lucrători din mai multe companii strategice, dar şi de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate „Univers”. Ultima întâlnire pe care liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia au avut-o la Ministeru Energiei a fost cu ministrul Toma Petcu. Acesta a fost şi cel care a stat nouă ore cu liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia pentru a identifica soluţii pentru creşterea salariilor şi a veniturilor la colosul energetic.

Îşi păstrează promisiunile faţă de CEO?

Şefii celor patru federaţii reprezentative vor să afle dacă Ministerul Energiei îşi menţine poziţia faţă de Complexul Energetic Oltenia şi faţă de susţinerea industriei miniere şi a termocentralelor pe lignit şi huilă. Complexul Energetic Oltenia a beneficiat în ultimul an de o uşă deschisă la Ministerul Energiei, în mandatul lui Toma Petcu.

Nu se ştie care va fi atitudinea în mandatul lui Anton Anton, având în vedere că acesta are nevoie de timp de acomodare şi depinde şi de ce consilieri îşi va angaja. Speranţele celor din Complexul Energetic Oltenia se pun şi în secretarii de stat Doru Vişan şi Andrei Maioreanu, mai ales dacă aceştia îşi vor păstra posturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com