Minerii din CEO nu sunt lăsaţi în concediul de odihnă

O parte a angajaţilor din Complexul Energetic Oltenia trec prin clipe grele. Chiar şi cei bolnavi nu au voie să îşi ia măcar o zi sau două din concediul de odihnă pentru a nu mai apela la procedura complicată a obţinerii actelor medicale pentru un concediu medical. Minerilor în special şi nu numai li se refuză de către personalul cu funcţii de conducere concediul de odihnă. Problema este că există salariaţi care au de efectuat şi peste 40 de zile de concediu de odihnă, fiind restanţe şi de anul trecut.

Nu vor să îi lase acasă

Şefii de subunităţi refuză cu obstinaţie să le acorde concediul de odihnă angajaţilor, cu toate că sunt obligaţi de lege. Vizaţi sunt în principal salariaţii din zona de producţie. În privinţa personalului TESA lucrurile sunt mai lejere din punctul de vedere al acordării şi obţinerii concediului de odihnă.

Angajaţii din producţie trăiesc într-un stres permanent, iar unii nu mai au când să se refacă, lucrând la foc continuu. Este poate şi unul din motivele pentru care mai apar şi accidente de muncă. Presiunea pusă de şefi este constantă şi aceştia cer zi de zi realizarea producţiei. Efectele vor fi nefaste pentru sănătatea angajaţilor, dacă directorii companiei nu vor interveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com