Minerii de la Jilț vor să repete în ianuarie 2020 greva din ianuarie 2019

Angajații Complexului Energetic Oltenia așteaptă în continuare vremuri mai bune pentru ei și pentru companie, dar primesc foarte puține răspunsuri. Unii mari lideri de sindicat sunt din ce în ce mai tăcuți, ezitanți și șovăielnici pentru că au stat prea mult în compania politicienilor. Nu se știe dacă le-au făcut promisiuni, cert este că la Complexul Energetic Oltenia tot mai mulți salariați spun ar trebui să se audă vocea liderilor adevărați.

Aceștia ar trebui să fie în prima linie pentru a lupta pentru drepturile minerilor și enegeticienilor. Sau măcar să se asigure că dezastrul nu va fi atât de mare, în cazul unor probleme economice grave ale colosului energetic.

Faptul că nu au nicio rază de speranță raportat la viitor și la liderii de sindicat, pe rețelele de socializare se vorbește deja de faptul că salariații de la EMC Jilț ar intenționa să repete în ianuarie 2020 protestele din ianuarie 2019. Rămâne de văzut cine își va asuma o eventuală grevă sau dacă liderii vor sta din nou în umbră, în cazul în care vor avea loc proteste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com