Minerii care au suferit arsuri la CEO au scăpat cu viață pentru că nu au fost internați în România. S-au întors teferi din Belgia

„Cei doi mineri de la Complexul Energetic Oltenia(CEO), care au suferit arsuri în urma unui accident de muncă, și care au primit îngrijiri de specialitate la un spital din Belgia, s-au întors acasă!

În iulie au ajuns la un spital din Belgia, cu arsuri pe 40% și 60% din suprafața corpului, iar astăzi(miercuri n.r.) au aterizat pe aeroportul din București.

Toți cei care s-au implicat în transferul lor din București în Belgia, ceea ce a însemnat cel mai probabil și salvarea lor, trebuie să știe că misiunea a fost îndeplinită și le mulțumesc. Eu le doresc celor doi mineri, în primul rând, multă sănătate.

În al doilea rând, angajaților CEO le spun că nimic nu este mai important ca viața lor și că trebuie să se facă auziți pentru ca accidente de muncă soldate cu răni grave sau deces să nu se mai întâmple”, a anunţat deputatul de Gorj, Dan Vâlceanu, într-o postare pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com