Mii de gorjeni, scoşi în stradă

Consiliul Județean Gorj, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj și  Asociația ”Viitorul în Zori- Let`s Do It Romania” vor organiza acţiunea ”Let’s Do It Again, Romania!”. Aceasta se va desfășura pe 15 septembrie și în județul Gorj. În cadrul acestei acțiuni vor participa toate unitățile administrative teritoriale din județul Gorj, voluntarii vor primi saci și mănuși gratuite, urmând ca acestea să fie distribuite participanților în ziua acțiunii.

În același timp, de pe pagina   www.letsdoitromania.ro se poate descărca gratuit aplicația “World Cleanup” unde se poate raporta, încă de acum,  zonele cu deșeuri din județ, urmând ca pe data de 15 septembrie zonele semnalate să fie ecologizate.

Pentru cei care vor să devină voluntari există mai multe modalități de înscriere, respectiv:

– înscrierea online pe pagina https://letsdoitromania.ro/;

– la sediul primăriei din localitatea în care locuiesc;

– la Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, camera 244;

– la instituțiile implicate în cadrul acestei acțiuni (Garda de Mediu Gorj, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj).

Trebuie precizat faptul că toate deșeurile menajere colectate în urma acestei acțiuni, din toate zonele județului, vor fi transportate de către operatorii de salubrizare implicați și depuse, la depozitul ecologic din orașul Târgu Jiu, în mod gratuit, potrivit lui Luis Popa, directorul al Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com