Mesaj dur. Sindicalistul CEO, Nelu Roşca, de la Motru, dă de pământ cu organizaţiile de mediu.

Liderul de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Nelu Roşca, are un mesaj tranşant şi chiar şocant pentru organizaţiile de mediu care recent au cerut închiderea mineritului până în 2021. Mesajul a fost transmis pe pagina de socializare a liderului de sindicat din cadrul Carierei Roşiuţa Motru.

De altfel, oraşul Motru este dependent de carierele miniere din zonă şi nu există, deocamdată, alternative, dacă nu se va mai extrage lignit. Şi aşa locuitorii oraşului Motru abia îşi achită întreţinerea şi abia se descurcă de la o lună la alta cu facturile.

Mesajul dur de la Motru

„Un mesaj pentru cele două ONG -uri GREENPIX și BANKWAX ..cât si pentru guguștiucii cărora nu le-a căzut cașul de la plisc ……mai ușor cu atîta luptă pentru mediu ….ați construit ceva in țara asta ? …NU SEMANATI VÂNT CĂCI VEȚI CULEGE FURTUNA !! STOP !”

One thought on “Mesaj dur. Sindicalistul CEO, Nelu Roşca, de la Motru, dă de pământ cu organizaţiile de mediu.

  • 15 noiembrie 2017 la 21:37
    Legătură permanentă

    Si ce facem acest profit va fi distributi cui, domnule director gen tot ststului cel mai mare hot care nu a mai pus nimic la salarii de 10 ani neau depasit si femeile de servici de la primaria.Rusine sindicatelor si companiei nu stiti sa vaimpuneti punctul de vedere sau va e frica de smecherii de la guvern care neau luat si pielea de pe noi rusine ca nu ajungeti la un acord cu sindicatele tradatoare si ele mult no sa mai dureze ca prea mult neati umilit ìncepànd de la ciurel no sa stiti ce va asteapta!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com