McDonald s vrea să deschidă un restaurant în Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță deschiderea unui restaurant McDonald s în municipiu.

„Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primesc, atât în mediul online, cât și direct, chiar și pe stradă, este „când vom avea McDonald’s la Târgu Jiu?”
Ei bine, pentru toți acești tineri (și nu numai), am o veste bună: au fost depuse cererile pentru obținerea documentației necesare amenajării restaurantului care va fi situat în apropierea Mall-ului.
Cu această ocazie, scapă de corvoadă și foarte mulți părinți nevoiți să parcurgă distanțe mari către alte orașe care dețin astfel de restaurante. Vorbim, totuși, de un brand internațional foarte cunoscut și foarte căutat.
În urmă cu câteva zile, reprezentanții societății au fost la Târgu Jiu pentru a analiza care este cel mai bun spațiu, au luat o hotărâre și acum fac demersurile necesare pentru concretizarea investiției.
Trebuie să recunosc că, pentru o perioadă, am analizat situația cu atenție. Există, fără urme de îndoială, un număr însemnat de persoane care își doresc un restaurant McDonald’s la Târgu Jiu, la fel cum există și oameni care se dedică și promovează un alt stil de viață și, prin urmare, părerile vor fi împărțite. Dar, municipiul nostru devine, pe zi ce trece, atractiv pentru tot mai multe afaceri. Iar acesta este un pas important în dezvoltarea orașului.”, potrivit unei postări a lui Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com