Măsurători pentru grupa de muncă pentru condiţii deosebite şi la celelalte sucursale din CEO

La Complexul Energetic Oltenia sunt necesare măsurători pentru ca şi în restul subunităţilor şi a termocentralelor să se poată acorda grupa de muncă pentru condiţii deosebite. În momentul de faţă, doar la Termocentrala de la Rovinari se acordă grupa de muncă pentru condiţii deosebite, în baza legislaţiei în vigoare. Autorităţile au prelungit cu un an acordarea grupei de muncă pentru condiţii deosebite la Complexul Energetic Oltenia şi la alte entităţi economice.

 

Aceleaşi condiţii, dar fără grupă

Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia s-au declarat nemulţumiţi de faptul că prelungirea avizelor a fost făcută doar până la 31 decembrie 2019 şi spun că se putea mai mult. Astfel, anul viitor va fi nevoie de lobby pentru o nouă prelungire de avize.

Potrivit administraţiei Complexului Energetic Oltenia, va fi nevoie de măsurători şi la celelalte termocentrale, în baza cărora va fi întocmită documentaţia necesară pentru ca şi alte categorii de angajaţi din Complexul Enegetic Oltenia să poată beneficia de grupa pentru condiţii deosebite de muncă. Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane, din Complexul Energetic Oltenia, a recunoscut public faptul că este vorba de o inechitate, faptul că unii salariaţi beneficiază de grupa de condiţii deosebite şi alţii nu, în condiţiile în care prestează pe locuri de muncă similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com