Măști de protecție oferite gratuit de polițiștii locali din Târgu Jiu

Astăzi, 21 mai, credincioșii îi prăznuiesc pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, aleşii Domnului pentru întărirea credinţei, dar și ocrotitorii spirituali ai Municipiului Târgu Jiu.

Tot astăzi, la nivel național este sărbătorită și Ziua Poliției Locale, astfel cum a fost declarată prin art. 44^1 din Legea nr. 155 din 2010.

Împăratul Constatin împreună cu mama lui Elena au fost toată viaţa lor înclinaţi spre toleranţă şi ocrotirea aproapelui. De aceea, poliţiştii locali din România au ales Sfinţii Constatin şi Elena pentru a le fi protectori şi ai ajuta în activitatea lor, considerând că faptele lor sunt demne de urmat.

În acest context, am organizat, astăzi, două acțiuni prin ne-am dorit să fim și mai aproape de cetățeni.
Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți polițiști locali au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu, pentru a dona sânge celor aflați în suferință, având convingerea că fiecare picătură de sânge poate salva o viață.
De asemenea, am decis ca bonurile valorice primite în urma donării să devină o bucurie pentru familia unui copil cu nevoi speciale.

A doua acțiune a vizat oferirea de măști de protecție persoanelor care au tranzitat astăzi zona centrală a municipiului Târgu Jiu, dar și Piața 9 Mai.

Poliția Locală Târgu Jiu lucrează pentru și în interesul cetățenilor din municipiu. Facem tot ceea ce ne stă în putință să asigurăm un climat de siguranță publică și pentru asta suntem mereu la datorie și mereu în slujba cetățenilor!

La mulți ani, Târgu Jiu! La mulți ani, târgujieni! La mulți ani, tuturor sărbătoriților acestei zile! La mulți ani, tuturor polițiștilor locali din țară!(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com