Marin Condescu și Mihai Prunariu, atacați de un fost șef din Gorj

Doi dintre boșii din sportul gorjean sunt atacați dur de un fost șef din poliția gorjeană. Viorel Caragea îi atacă pe Marin Condescu și pe Mihai Prunariu.

În aceste zile, doi cetățeni ai Municipiului Târgu Jiu,  Marin Condescu și Mihai Prunariu își permit să atace noul antrenor al echipei naționale, Edi Iordănescu și să facă din nou circuri și combinații sperând că banii de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu luați pe semnăturile lui Florin Carciumaru și minciunile Grupării Negomir, să fie în continuare la dispoziția Grupării Negomir!

  1. De ce nu vorbiți domnule Mihai Prunariu de datoria către Finanțe de 60 de miliarde de atunci și care în acest moment este de debit 12.800.000 RON și accesorii 1.500.000 RON, aproximativ 2,6 milioane euro debit și 300.000 euro accesorii ?
  2. Oare de ce, domnule Mihai Prunariu, dacă existau bani în cont la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu ați achitat la Statul Român datoriile ?

3.Statul Român a investit aproximativ 28 de milioane de euro în Stadionul Muncipiului Târgu Jiu și voi nu vă platiti datoriile.

  1. Ca să fie folosit și în acest moment de Gruparea Condescu & Co , oare cine sunt beneficiarii terenurilor și cine sunt antrenorii de la copii și juniori care ia 100 RON lunar de fiecare copil care trebuie să fie în grupele de juniori pentru a putea să funcționeze Pandurii .
  2. Ce ai făcut domnule Mihai Prunariu pentru recuperarea celor peste 50 de mașini pentru care se plătea leasing și date la copii, amante, neveste după cum vrea sufletul jmekerilor ?

Sumele care se plăteau lunar pentru acele leasing-uri și închirieri depășeau cu mult salariile echipei tehnice la care faci referire! Echipa era pe locul 16 la venirea lui Edi Iordănescu și retrogradau 6 din 18 , iar salvarea a fost miraculoasă.

  1. În anul următor CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu fără prezenta ta în conducere și cu bugetul de la CEO la jumătate a terminat pe locul 3 .
  2. Cred că ar fi momentul să spui și ce salarii aveau fotbaliștii din Grupul Riviera , unii chiar nu au jucat niciodată și ce bani ai plătit la litigii pierdute la FIFA și fiind plătiți pe bani grei de clubul sportiv.
  3. Oare cine au fost marii Jmekeri de la PPDD care au trecut la PSD și au primit „numiri politice”, vă puteți aduce aminte, domnule Mihai Prunariu ?
  4. Cu speranța că la această oră când serviți cafeaua aveți o stare care să vă permită să analizați cu celeritate cele scrise de mine și cele aruncate de dumneavoastră în spațiul public, vă precizez că eu consider că este o mândrie pentru Târgu Jiu faptul că 1 an și jumătate Edi Iordănescu a locuit în Târgu Jiu și se plimba pe stradă și discuta cu cetățenii și admiratorii fotbalului mai direct și mai liber decât tot clanul Negomir la un loc !
  5. Vă asigur Domnule Mihai Prunariu, că spiritul Pandurilor nu va pieri, cei care au falsificat documente și au devalizat clubul se vor duce la puscarie, iar Lignitul Pandurii 1963 rămâne echipa Targujienilor și suporterilor adevărați !
  6. Cred că e momentul să ieși public și să spui care au fost motivele tale ca Președinte la Pandurii și să prezinți tuturor procesul verbal de preluare a CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu cu patrimoniul , conturi,etc și Procesul Verbal de predare. precum bilanț al activității tale pentru funcția îndeplinită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com