Marea cârpeală. De 8 ani betonul amprentat toacă bugetul local din Târgu Jiu

Reparaţiile şi întreţinerea betonului amprentat din centrul oraşului Târgu Jiu consumă peste 100.000 de lei. În funcţie de cât de mult a fost afectat după iarnă betonul colorat care a împroşcat centrul oraşului, autorităţile locale alocă an de an banii pentru cârpeală.

Până când nu va lua cineva taurul de coarne să pună granit peste marea cârpeală de centru civic din Târgu Jiu sau ce o fi, nu se va termina cu scurgerea de bani dinspre buzunarul bugetului local, deci al cetăţeanului, către al firmelor care dau cu şpaclul şi combină culori şi beton în roabă sau în găleată pentru a face reparaţiile la ruşinea din centru.

Unde e piatra cubică?

Ruşinos. Poate e nevoie de o altă betonare. Poate se reuşeşte a doua oară şi iese reţeta la betonul amprentat şi nu se mai ia pe tălpi sau nu mai dispare în fiecare primăvară. Sau ar fi mai simplu să se sape în centru poate se ajunge la granitul care era pe vremuri în Piaţa Prefecturii. Celebra piatră cubică. Sau stai ca a fost scoasă şi se regăseşte prin curţile unor potentaţi ai Gorjului. Că doar n-o să-şi fi pus beton amprentat şi colorat ca sorcova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com