Manu Tomescu: Nu vrem schimbarea conducerii CEO, ci demnitate la locul de muncă

Liderul de sindicat Manu Tomescu, din cadrul Termocentralei Rovinari, a declarat că angajaţii companiei care îşi mai cer drepturile în spaţiul public nu vor schimbarea conducerii Complexului Energetic Oltenia. Potrivit sindicalistului, singurul obiectiv al minerilor şi energeticienilor este lupta pentru condiţii mai bune de muncă, indiferent de cine se află la conducerea companiei.

În ultimii ani, oricare a fost numele preşedintelui Directoratului sau componenţa acestuia sau a Consiliului de Supraveghere, condiţiile de muncă nu au suferit vreo îmbunătăţire. Mai mult decât atât, salariile au rămas mult în urmă, iar accidentele de muncă nu au dispărut. Unii chiar şi-au pierdut viaţa la locul de muncă. Angajaţii vor să apuce pensia şi speră la condiţii mai bune de muncă în special în carierele miniere, dar şi în celelalte unităţi ale colosului energetic.

Manu Tomescu derulează la nivelul social-media campanii de informare cu privire la drepturile muncitorilor şi la grupa de muncă pentru condiţii speciale, dar şi campanii legate de soluţii pentru un viitor mai bun pentru Complexul Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com