Manu Tomescu, dezamăgit de ce se întâmplă la CEO

Liderul sindical Manu Tomescu se declară dezamăgit de ce se întâmplă la CEO şi de modul în care şefii Federaţiilor au fost puşi în faţa faptului împlinit când au aflat că bugetul companiei nu permite acordarea de majorări salariale sau vouchere de vacanţă.

„Boșii celor 4 federații au fost luați prin surprindere !
Iar pentru că nu se așteptau la așa ceva, s-au supărat și instituțional au creionat o adresă comună pe care o trimis-o ministrului Anton Anton.

Lăsând gluma la o parte, eu cred că suntem în urmă cel puțin 2 luni! Pentru că acum în luna ianuarie 2019, lucrurile trebuiau deja să fie tranșate și clare în ceea ce privește vaucherele de vacanță și salariile pe care vom muncii anul acesta.
Repet! Benzina, motorina, gazele, curentul și alimentele au crescut de vreo două ori anul trecut și de la 1 ianuarie anul acesta, au crescut iar! Așa cum au crescut și salariile celor din sistemul bugetar și mai cu seama ale domnilor parlamentari!

Zic și eu, chiar dacă boșii o să sară iar să zică că nu pricep eu cum stă treaba cu sindicalismul !”, potrivit lui Manu Tomescu, criticat în urmă cu două luni pentru că a organizat proteste în faţa Termocentralei Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com