Managerul CEO, Sorin Boza, garantează că măririle de salarii negociate cu sindicatele vor fi acordate

Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, anunţă că administraţia va respecta înţelegerile cu sindicatele şi va acorda toate drepturile negociate.

„Văd in ultimele 2 zile acțiuni ale unor domni și doamne “ de bine” , cum că nu sunt bani pentru acordarea sumelor agreate în procesul verbal încheiat între administrație și partenerii sociali. Încerc să înțeleg aceste atitudini însă nu “prea se leagă “ realitatea cu mesajele acestor oameni!
Vreau să înțelegeți toți că vom respecta toate prevederile contractului colectiv de munca exact așa cum s-au respectat și până acum. Vreau să recomand tuturor celor interesați de a menține o stare conflictuală în zonă și care din păcate “ pendulează” între idei zilnic, că dacă iubesc acest complex așa cum declarativ nu de puține ori o fac, să lupte alături de noi pentru a găsi soluții de ajutor.
Măririle salariale agreate NU SUNT PROMISIUNI ci SUNT OBLIGAȚII pentru administrație și NU SE DISCUTĂ. Atât timp cât acestea sunt agreate si decise a se semna, va rog mult să înțelegeți că tot ce apare pe acest subiect sunt simple speculații și subiecte prin care unii înțeleg că pot crește în ochii celor de alături doar stând și așteptând comanda următoare.”, potrivit unei postări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com