Managerul CEO, atac dur la un fost parlamentar

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, l-a atacat dur marţi pe un fost parlamentar de Gorj. Este vorba de Vasile Popeangă, de două ori deputat PSD, iar în prezent membru al PNL Gorj. Vasile Popeangă a anunţat la un post local de radio din Târgu Jiu că Sorin Boza ar fi fost alături de Nicolae Daviţoiu, liderul PMP Gorj, prezent la Teleşti, în ultima zi a campaniei electorale. Ambii l-ar fi susţinut pe candidatul ALDE la fotoliul de primar. Managerul CEO, Sorin Boza, a respins categoric acuzaţiile şi a precizat că nu a fost vreodată implicat în vreo campanie electorală.

„Este incredibil cum unii domni “ex politicieni” se folosesc de numele meu in scandalurile și certurile lor. Ma minunez sa văd oameni ce au condus aceasta țara sa vina in spațiu public cu astfel de gogoși!Asta e culmea afirmațiilor făcută săptămâna aceasta in presa din Gorj!! Eu sa merg cu domnul Davitoiu noaptea de vineri sa fac campanie in Telesti!!!

Poate pentru unii din “prietenii mei” e bine sa ma repet pentru ca văd ca inca nu contenesc a-mi folosi numele!!! Nu am făcut politica și nu fac politica! CLAR domnilor! Nu am fost NICIODATĂ intr-o campanie și nu am susținut NICIODATĂ pe nimeni pentru ocuparea unui post de primar, deputat , senator , președinte! Încetați va rog sa îmi asociați numele cu cine visați noaptea sau mai rau cu cine “vi se recomanda de sus”. Verificat-va “ sursele” sau chiar schimbați-le! Nu mai sunt de actualitate!”, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a lui Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.”, potrivit postării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com