Manageri privaţi pentru Medserv Min şi UEF Motru

Două dintre firmele deţinute de Complexul Energetic Oltenia ar putea avea manageri privaţi de anul viitor. Este vorba de Medservmin SA Târgu Jiu şi Uzina de Execuţie Foraje din Motru. Ambii prestatori de servicii au în prezent conduceri interimare până la organizarea selecţiei în baza OUG 109, privind managementul corporativ al întreprinderilor publice. Cele două firme se încadrează în condiţiile prevăzute de OUG 109.

Situaţia celor două firme

S.C. MEDSERVMIN S.A. Targu Jiu a fost infiintata prin externalizarea activitatii medicale din cadrul fostei C.N.L Oltenia S.A. Targu Jiu, la data de 16.08.2002. Director Executiv la Medservmin este un interimar, care are un contract de mandat încheiat pana la selecţia directorului în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011. De asemenea, S.C. U.E.F. Motru S.A. s-a constituit in anul 2002, ca societate pe actiuni cu capital mixt, in baza Hotararii A.G.A a C.N.L Oltenia S.A. nr.13/16.01.2002. Şi la UEF Motru, dacă va mai fi viabilă, trebuie selectat un manager privat cu contract de mandat pe patru ani.

Minprest are manager privat

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. are în total calitatea de actionar majoritar la trei societati comerciale: S.C. Minprest Serv S.A., S.C. Medserv Min S.A., S.C. Unitatea de Executie Foraje Motru S.A. Este de amintit că S.C. MINPREST SERV S.A. Rovinari, s-a infiintat in anul 2002 ca societate pe actiuni cu capital mixt, prin externalizarea serviciilor auxiliare din cadrul fostei C.N.L. Oltenia S.A. Tg-Jiu. Societatea Comerciala Minprest Serv SA se incadreaza in prevederile O.U.G. nr. 109/2011, fiind o societate comerciala pe actiuni, constituita in conformitate cu prevederile Legii nr. 31 /1990. Societatea este condusa de Adunarea Generala a Actionarilor, administrata de Consiliul de Administratie si supravegheata de Comisia de Cenzori. Director general este Gabriel Giorgi, care are un contract de mandat, fiind selectat deja în baza OUG 109.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com