Maioreanu a reactivat mix-ul enegetic în campania electorală, dar aruncă pisica în ograda lui Doru Vişan   

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu, a reanunţat recent că mix-ul energetic este din nou o prioritate a guvernului României condus de Viorica Dăncilă. Maioreanu a amintit recent la Târgu Jiu că actuala guvernare a aprobat un Memorandum prin care a promis sprijin producătorilor de energie electrică din ţară care achită certificate de CO2. De asemenea, în Memorandum se vorbeşte de constituirea unui mix energetic la producătorii de energie, mai aminteşte Andrei Maioreanu.

Acesta a reactivat practic în campania electorală pentru alegerile europarlamentare tema mixului energetic, pe piaţă de ani de zile. Nuanţa este că Andrei Maioreanu a amintit că sarcina mixului energetic îi revine secretarului de stat Doru Vişan.

„Există un Memorandum aprobat de Guvernul Dăncilă. Este vorba de o schemă de sprijin pentru susţinerea producătorilor de energie care plătesc certificate de CO2 şi nu în ultimul rând realizarea unui mix de energie la producătorii de energie. Aici aşteptă să văd, colegul meu, celălalt secretar de stat se ocupă de această problemă şi vom vedea cum vor evolua lucrurile în perioada următoare.”, a spus Andrei Maioreanu, secretar de stat în Ministerul Energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com