Mai mulți bani pentru serviciile de gunoi, apă și canal la Târgu Jiu

Anul a început cum se poate de prost pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu. Dacă apa s-a scumpit încă din luna decembrie și facturile vor fi mai mari în luna ianuarie, serviciile de salubritate vor fi, de asemenea, mult mai scumpe. Este vorba de o creștere de taxe de salubritate cu 15%. Este o creștere uriașă și putea fi de 30%, cât ceruseră inițial șefii Polaris.

Verzii nu au votat majorarea tarifelor pentru colectarea deșeurilor la Târgu Jiu.

„În luna decembrie a avut loc o întâlnire a repreprezentanților operatorului de salubritate cu liderii de grup a partidelor care reprezinta cetățenii în consiliul local. Liderii PNL, PSD și ProRomania au fost pentru majorarea tarifelor percepute de operator.

Adrian Tudor,  reprezentantul Verzilor la discuții, a solicitat ca operatorul de salubritate să respecte cetățenii din Târgu Jiu, să  nu mai aducă gunoaie din alte județe și să înceteze otrăvirea populației  prin degajarea în aer a substanțelor toxice de la depozitul de gunoi.

Până când nu vom vedea că operatorul tratează cu responsabilitate și respect parteneriatul cu cetățenii din Târgu Jiu, consilierii Partidului Verde vor răspunde cu aceeași monedă.

Menționăm că la discuțiile avute cu privire la majorarea tarifelor reprezentanții PNL și PSD au mulțumit și au felicitat operatorul pentru activitatea depusă si au fost pentru majorarea cu 15%. Jocul duplicitar făcut de reprezentanții PSD, care la întâlnirile care nu sunt publice își arată sprijinul și își arată adevărată față „pentru a nu deranja interesele economice”, iar în fața cetățenilor arată compasiune, ne face să conștientizăm de ce unii fac milioane periclitand sănătatea cetățenilor.  Le recomandam celor de la PNL și PSD, în semn de apreciere și cu umilă recunoștință,  să ridice un monument în cinstea operatorului si poate o școală să poarte numele sau. Astfel, în veci, nu vom uita cine ne otrăvește zilnic, umplându-și conturile.

Bucuria PNL-ului ca operatorul a cerut o majorare cu 30%, dar a acceptat 15%, ne face să ne punem întrebarea: „ce se întâmpla dacă cereau din prima 15%?”

Faptul că deșeurile nu sunt colectate selectiv, faptul că în jurul punctelor de colectare există grămezi de gunoi neridicate ne îndreptățește să fim reținuți cu mulțumirile.”, potrivit unui comunicat de presă. Tot de luna aceasta se va scumpi și curentul electric și din iunie gazele naturale. Să tot trăiești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com