Mai multe persoane au încercat să fure curcani din gospodăria unei femei. Au fost opriţi de poliţie la un filtru.

La data de 03 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secției 6 Politie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 59 de ani, din comuna Jupâneşti, cu privire la faptul că a surprins în curtea locuinţei sale, trei femei şi un bărbat, care încercau să sustragă mai multe păsări.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele patru persoane ar fi pătruns pe poarta de acces în curtea locuinţei femeii, întrebând dacă are curcani de vânzare. Femeia le-a solicitat să plece, spunându-le că nu are păsări de vânzare, dar cele patru persoane au insistat, alergând să prindă curcanii.

În momentul apelării la 112, persoanele în cauză au părăsit curtea locuinței, au ameninţat apelanta cu acte de violență și au părăsit locul faptei în direcţia comuei Jupâneşti, folosind în acest scop un autoturism, pe care îl parcaseră la poarta locuinţei.

La nivelul județului, polițiștii au consituit filtre, ocazie cu care autoturismul în cauză a fost identificat în trafic pe raza comune Bâlteni.

Cele patru persoane au fost identificate ca fiind un bărbat, de 53 de ani, care a condus autoturismul și trei femei, de 45 respectiv 62 de ani, toți din municipiul Craiova, județul Dolj, fiind conduse la sediul poliției Rovinari pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

A fost continuată urmărirea penală faţă de bărbat și una dintre femeile, de 45 de ani, pentru complicitate la infracţiunea de tentativă la furt calificat și față de femeia de 62 de ani, pentru tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore şi introducerea acestora la C.R.A.P. al I.P.J. Gorj.

Cei în cauză au fost prezentați Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, fiind dispusă, pentru fiecare luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com