Mai multe paturi pentru pacienți COVID la Secția Boli Infecțioase

Capacitatea de internare a pacienților pozitivi SARS-CoV-2 a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost mărită.
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj a dat avizul epidemiologic pentru suplimentarea cu două paturi a capacității acestei secții. Astfel, de la 75 de paturi, capacitatea Secției Boli Infecțioase a crescut la 77.
De asemenea, a fost transmisă spre avizarea DSP Gorj înființarea a patru paturi pentru pacienții depistați pozitivi în Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu, care vor staționa aici pentru primirea asistenței și îngrijirilor medicale necesare, până la eliberarea unui loc într-o secție care tratează pacienți Covid sau într-un spital Covid.

Spre avizarea DSP Gorj a mai fost transmisă și suplimentarea paturilor la compartimentul Terapie Intensivă (ATI COVID-Pasarelă) și ATI suspecți din clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu. La ATI Covid, conducerea SJU Târgu-Jiu a solicitat suplimentarea cu trei paturi, iar la ATI suspecți Covid- cu două paturi.
Toate cele cinci noi paturi suplimentate vor fi dotate cu ventilatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com