Mai e nevoie de mulţi bani pentru eliminarea discrepanţelor salariale de la CEO

Complexul Energetic Oltenia ar mai avea nevoie de cel puţin 100 de milioane de lei pentru eliminarea discrepanţelor salariale la companie. După cum se cunoaşte, în componenţa CEO au intrat în anul 2012 patru companii. Este vorba de Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi fostele complexuri energetice de la Rovinari, Turceni şi Craiova. Salarizarea a fost total diferită între entităţile respective şi de ani de zile nu s-a reuşit o echilibrare a lefurilor.

Lefuri diferite cu mult, deşi munca e egală

La muncă şi pregătire egală încă mai sunt diferenţe majore în subunităţile Complexului Energetic Oltenia. Până în momentul de faţă a fost alocată suma de 50 de milioane de lei pentru eliminarea unora dintre discrepanţele salariale. Potrivit unor surse sindicale ar mai fi necesară suma de aproximativ 100 de milioane de euro să se ajungă cu lefurile la un nivel mulţumitor. Având în vedere perspectivele economice ale acestui an este greu de crezut că se va reuşi alocarea unei astfel de sume în următorii ani.

2 comentarii la „Mai e nevoie de mulţi bani pentru eliminarea discrepanţelor salariale de la CEO

 • 10 mai 2018 la 11:44
  Permalink

  Și culmea, să se dea tot la cei care au

  Răspunde
 • 11 mai 2018 la 8:46
  Permalink

  Lasa dracu ca la majoritatea au dat clase chear si 13-15 clase astea simt ceva la salariu dar cei ce a avut 28-31 au luat doar 2 clase si noi vom esi pe minus fata de anu trecut.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com