Locuri de muncă vacante în Germania pentru gorjeni

AJOFM Gorj anunta persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de munca in strainatate ca in această perioada  prin serviciul EURES sunt disponibile 15 locuri de munca ca EDUCATOARE in Germania, primite de la Agentia Federala de Munca – Serviciile de Plasare Internationala ZAV Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german.

Angajatorul german, cu sediul in Regiunea  Baden-Wurttemberg, localitatea  Stuttgart,   dispune de peste 200 de centre de ingrijire de zi pentru copii de diferite categorii de varsta, de la 8 saptamani la 14 ani, case de studenti si scoli primare.

Cerinte loc munca: Se solicita studii incheiate in pedagogie de gradinita, stiinte educationale, socio-psihopedagogie sau invatamant prescolar; experienta de lucru cu copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani; disponibilitate de a invata intensiv limba germana; disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesionala, in vederea echivalarii calificarii obtinute in alta tara; capacitatea de a raspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor; responsabilitate si capacitatea de a lua decizii. Se solicita cunostinte de limba germana – nivelul B2, insa candidații care nu au acest nivel vor beneficia gratuit de cursuri de limba germana.

Salariul oferit incepe de la 2682,35€ brut/luna, in functie de nivelurile de grupa si de experienta profesionala, cu recunoasterea calificarii de nivel 2 – 3086,91€ brut/luna, a calificarii de nivel 3 – 3300,62€ brut/luna. Un nivel suplimentar poate creste salariul pana la 3909,19€ brut/luna, in functie de experienta profesionala.

Alte beneficii: Se ofera bonus anual, salarizare peste grila standard, o gama larga de posibilitati de perfectionare si de promovare pana la grade de specialitate si de conducere, cazare pentru personal la preturi rezonabile, abonament lunar cu reducere mare pentru mijloacele de transport. Sunt puse la dispozitie persoane de contact pentru sprijin in vederea integrarii. Se ofera contract de munca initial este cu durata determinata de 12 luni, iar dupa recunoasterea profesionala va deveni permanent. Termenul limita pentru aplicare: 31-10-2021. Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, telefon 0253211568.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com