Liviu Dragnea, susţinut din plin de pesedistele din Gorj. Îl vor şef în continuare!

Deputatul Elvira Șarapatin: ,,Delegatele OFSD Gorj la Congresul Extraordinar al PSD îi vor da un vot de încredere lui Liviu Dragnea!”

Elvira Șarapatin, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate(OFSD) Gorj, a pus în discuția Biroului Executiv(BEx) al OFSD, acordarea unui vot de încredere pentru actuala conducere a partidului, la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie. Membrele BEx OFSD Gorj au votat în unanimitate pentru ca delegatele din județ, la congresul de luna viitoare, să-l susțină pe Liviu Dragnea și echipa sa, președintele PSD urmând să fie reconfirmat în funcție.

,,Membrele BEx a OFSD au stabilit democratic ca votul delegatelor noastre, la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie, să-i fie dat președintelui Liviu Dragnea. Decizia arată că membrele OFSD Gorj sunt mulțumite de felul cum s-a respectat și aplicat programul de guvernare asumat de PSD, de munca echipei și de cea a persoanelor stabilite să conducă Guvernul și să facă parte din acesta. Social-democratele din Gorj au încredere în Viorica Dăncilă, premierul țării, în președintele Liviu Dragnea și în poziția pe care o are partidul la problemele apărute în viața socială și economică a țării, în problematica justiției, în cele de fiscalitate și de sănătate pentru populație”, a declarat deputatul PSD, Elvira Șarapatin.La Congresul Extraordinar al PSD, OFSD Gorj va avea în jur de 20 de delegate.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com