Lideri de sindicat din CEO, candidați anul viitor la alegerile pentru consiliile locale sau Consiliul Judetean

O parte a liderilor de sindicat din Complexul Energetic Oltenia nu se zbat degeaba pe la ședințele de partid, cum ar fi cele ale PSD sau chiar ale celor PNL.Unii și-a făcut publică apartanența politică și îmbină activitatea sindicală cu munca de activist politic. Problema nu este a celor care își asumă public faptul că fac parte din partide politice și merg în campanii electorale mai des decât în carierele miniere.

Problema este a marilor lideri de sindicat care au bătut palma cu partidele și care au uitat de adevărata lor menire, aceea de a lupta pentru drepturile angajaților Complexului Energetic Oltenia și pentru existența companiei. Din acest motiv, și deciziile privind organizarea de proteste se raportează și la anumite partide politice, în funcție de anumite conjuncturi și interese de moment ale celor de la sindicate și ale celor din politică.

O parte a liderilor sindicali-politici se vor regăsi pe liste la alegerile locale de anul viitor. Poate și la cele parlamentare, cu toate că acolo coadă este destul de lungă din partea politicienilor. Se vorbește în special de liderii din Bazinele Motru și Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com