Lider sindical: Discrepanţele salariale s-au redus în procent de 70% la CEO

Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia(CEO) este de părere că au fost făcuţi paşi importanţi în direcţia reducerii discrepanţelor salariale la companie. Au existat şi încă mai există mii de angajaţi cu venituri modeste, raportat la munca prestată, însă ultimele echilibrări de salarii au mai redus din diferenţele uriaşe care existau între angajaţii cu aceeaşi meserie şi vechime. Potrivit liderului de sindicat din cadrul Termocentralei Rovinari, Manu Tomescu, în momentul de faţă discrepanţele salariale s-au redus în procent de 70%.

Salariile rămân însă nesatisfăcătoare în raport cu munca prestată

Dacă vor mai fi adaosuri la lefuri şi în cea de-a doua parte a acestui an, dar şi în cursul anului 2019 sunt toate premisele ca diferenţele de clase salariale să fie şi mai mici. Rămâne însă problema plăţii muncii la adevărata ei valoare. Salariile în minerit în principal au rămas în urmă faţă de alte domenii de activitate. Oamenii sunt tentaţi să plece pe salarii mai bune în alte domenii de activitate.

One thought on “Lider sindical: Discrepanţele salariale s-au redus în procent de 70% la CEO

  • 8 iunie 2018 la 21:49
    Legătură permanentă

    bai … bati campii! Discrepantele nu s-au redus si in continuare sunt destui indivizi platiti bine fara obiectul muncii. Mai studiaza!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com