Licitație pentru Calea Eroilor. În acest ritm e nevoie de 20 ani pentru reabilitare

În luna august vor demara licitațiile pentru o serie de proiecte de anvergură ale Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în cea mai mare parte cu valori ce depășesc un milion de euro.

Astfel, pe 1 august se organizează licitația pentru reabilitarea Colegiului National „Tudor Vladimirescu”, pe 8 august – modernizarea și reabilitarea zonei protejate a Ansamblului Monumental Calea Eroilor – Etapa I, în data de 12 august – pentru proiectul Reabilitarea Colegiului National „Spiru Haret”, dar și pentru reabilitarea canalizării menajere din Aleea Smârdan – Bulevardul Republicii, iar pe 19 august urmează licitațiile pentru proiectele „Extindere și reabilitare Grădinița Mihai Eminescu – corp C1” și „Achiziție echipament pentru locuri de joacă”.

E nevoie de 40 de milioane de euro pentru modernizarea și pentru punerea în valoare a Căii Eroilor din Târgu Jiu. Pentru prima etapă a fost alocată suma de aproape două milioane de euro. În acest ritm de finanțare va fi nevoie de două decenii pentru finalizarea lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com