Licitație de 10 milioane de lei pentru hrana asistaților, anulată la DGASPC Gorj!

O licitație organizată de către Direcția Generală de Asistență Socială Gorj, în valoare de 10,3 milioane de lei, a fost anulată. Este vorba de încercarea de a încheia un acord-cadru pentru hrana asistaților. Durata era de 36 de luni. Potrivit SEAP, au fost constatate abateri grave:

„Abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului. având în vedere: *Abateri grave =erori/omisiuni conform art.212(2) din L98/2016 – imposibilitatea de a evalua și analiza ofertele raportat la modificarea/completarea cerințelor-comisie, protecție reducere risc răspândire virusuri, factor evaluare, experiență similară; – eratele privind omisiunile/completările – imposibilitatea revizuirii DUAE- HG 395/2016 actualizată, art. 55 (3); – inducerea în eroare a ofertanților, în anunț apare data depunere oferte: 04.05, iar în erata: 14.05;”, conform SEAP.

Locul de executare al acordului cadrul: la sediile celor 8 beneficiarilor efectivi: CIA Dobrița, CIA Suseni, CRRNA” BÎlteni” Tg Jiu, CSAPR Tg Jiu, CSCCH Tg Jiu, CSCCD Tg Jiu, CSCCNS Tg Jiu și CSCCD Tg Cărbunești, conform documentație de atribuire

O nouă licitație pentru 10 luni

Urmează să fie organizată o nouă licitație pentru un contract pe 10 luni, de data aceasta. „Furnizarea mâncare preparată” pentru un număr de 8 unităţi de asistenţă socială din subordinea DGASPC Gorj Data publicarii: 13.05.2020 Valoare estimate: 2,839,336 RON”, conform SEAP. Licitația va avea loc pe 16 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com