Liberalii vor să îşi pună vice la Rovinari. Filip nici nu vrea să audă de Chivu

Consilierii liberali din Rovinari au inițiat un proiect de hotărâre pentru desemnarea viceprimarului localității și au solicitat convocarea Consiliului Local, în ședință extraordinară.

O treime dintre consilierii locali ai orașului Rovinari au solicitat convocarea, în ședință extraordinară, a Consiliul Local al orașului Rovinari, pentru luni, 02 aprilie 2018, la ora 16,00.

În baza Legii administrației publice locale, consilierii liberali din Consiliul Local al orașului Rovinari au depus, la registratura instituției, un proiect de hotărâre privind desemnarea viceprimarului orașului, un reprezentant ales care să fie locuitor al orașului Rovinari.

Consilierii PNL din Rovinari  consideră că este necesară o mai bună implicare a autorităților locale în problemele administrative curente ale orașului, iar un viceprimar care să locuiască în Rovinari, deci să fie un  cunoscător al problemelor comunității, ar determina o mai bună gestionare a acestora. Liberalii din Rovinari vor un viceprimar care să locuiască în oraș, pentru că trebuie să fie cineva din administrație care să rămână  în localitate și după terminarea programului la primărie, pentru că nici primarul, nici administratorul public nu locuiesc în Rovinari.

Consilierii liberali din oraș lasă la latitudinea majorității care funcționează în cadrul Consiliului Local al orașului Rovinari atributul propunerii viceprimarului, aleșii liberali neacceptând să fie propuși și nici nu vor face propuneri, ci vor susține persoana propusă de majoritatea care funcționează în cadrul Consiliului Local al Orașului Rovinari”, potrivit unui comunicat de presă. Este de amintit că edilul din Rovinari, Robert Filip, a anunţat că nu ar avea nimic împotriva instalării unui viceprimar, chiar şi din partea PNL, însă numele acestuia să nu fie Laurenţiu Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com