Liberalii și pesediștii se bat care să anunțe primii semnarea contractului pentru Drumul Expres Târgu Jiu – Craiova

Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu devine, în fine, realitate, potrivit parlamentarului de Gorj, Mihai Weber. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că în scurt timp va fi semnat contractul pentru proiectul tehnic și studiul de fezabilitate la Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu.

 

„Am marea satisfacție că demersurile pe care le-am făcut pentru acest proiect, pe care îl consider de suflet, au dat roade. Mai cu seamă că o sumedenie de chibiți nu dădeau nicio șansă de materializare acestei investiții.

După nenumărate interpelări adresate tuturor miniștrilor de resort din ultimii cinci ani (timp în care am susținut permanent urgența realizării acestui proiect, argumentând că acest drum reprezintă unica alternativă de dezvoltare a zonei noastre monoindustriale), am fost asigurat că, în maxim două săptămâni, se va semna contractul pentru proiectul tehnic al Drumului expres Craiova – Târgu Jiu.

În mod sigur, în următoarea perioadă, chibiții nu vor ezita să iasă la „rampă” pentru a-și asuma paternitatea acestui proiect, dar singura mea mulțumire este că cei care vor avea de câștigat vor fi GORJENII.”, potrivit lui Mihai Weber, deputat PSD Gorj. Problema este că și liberalii vor să anunțe semnarea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com