Liberalii gorjeni fac miting anti-Dragnea în fieful PSD

PNL Gorj a anuţat organizarea la Târgu Jiu a unui miting anti-guvernamental şi anti-Dragnea astăzi, în Piaţa Prefecturii din municipiu. Este cunoscut faptul că municipiul era până recent roşu, şi alegerea unui liberal la conducerea oraşului a fost o lovitură grea pentru social-democraţi. Rămâne de văzut dacă PNL va reuşi să mobilizeze populaţia la mitingul de luni seară.

Încep la ora 17,00

„Luni, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, filialele PNL vor organiza la nivelul județelor evenimente prilejuite de prezentarea publică a moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Membrii și simpatizanții PNL se vor reuni la sediile județene ale partidului, de unde se vor deplasa spre sediile prefecturilor. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moțiunii de cenzură și va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu”

Cine e invitat la miting?

„La evenimente sunt invitați toți cetățenii nemulțumiți contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative. Acțiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose”, conform unui comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com