Leoni promite o mie de locuri de muncă la Bumbeşti-Jiu, dar aduce muncitori din alte judeţe?

Firma Leoni va angaja la punctul de lucru din Bumbeşti-Jiu peste o mie de muncitori. Anunţul a fost făcut de directorul firmei Leoni, care a deschis miercuri o fabrică în judeţul Gorj, în Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu. În momentul de faţă firma Leoni a reuşit să angajeze 500 de muncitori şi mai are nevoie de încă 500. Problema este că mai sunt şi alte firme de profil, în special pe platforma de la Rostramo, din Târgu Jiu care, de asemenea, vor să angajeze muncitori în următoarele luni. Leoni şi-a propus să angajeze în total o mie de oameni, până la finele anului viitor.

Greu cu forţa de muncă şi în Gorj

Va fi foarte greu de gâsit peste 500 de oameni în Gorj care să facă naveta la Bumbeşti-Jiu, fiind ştiut faptul că salariile şi bonusurile la astfel de companii nu sunt unele mulţumitoare. Astfel de firme caută zone cât mai sărace, unde forţa de muncă este ieftină şi, dacă se poate, calificată. Leoni va investi în total în Gorj până în 2019 peste 1,5 milioane de euro, având avantajul că a preluat fosta fabrică Pirelli de la Bumbeşti-Jiu şi a putut folosi parţial infrastructura existentă.

One thought on “Leoni promite o mie de locuri de muncă la Bumbeşti-Jiu, dar aduce muncitori din alte judeţe?

  • 1 iunie 2018 la 21:16
    Permalink

    La Leoni se tot fac recrutari de la inceputul anului. Salariul e minim pe economie si programul 8 ore din 24 in care chiar se munceste. Sunt putin cei care rezista la rutina de a mufa la cabluri 8 ore pe zi. De aceea unii vin …altii pleaca….

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com