Leoni face angajări masiv în Bumbeşti-Jiu

Una din cele mai cunoscute firme din industria de componentelor auto face angajări masiv la fabrica deschisă în partea de nord a judeţului Gorj. Este vorba de unitatea de componente auto care funcţionează în Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu, în locul firmei italiene Pirelli.

Leoni are în ofertă locuri de muncă pentru muncitori din toată regiunea, dar în mod special din judeţul Gorj. Se oferă: salariul de încadrare, tichete de masă de 15 lei, bonus de performanţă, spor de noapte de 25%, ore suplimentare plătite potrivit legii, prime anuale(Paşte, Crăciun, vacanţă), decontarea până la 50% a abonamentului de transport şi formare la locul de muncă.

Relaţii suplimentare se pot obţine la: 0734.006.985

 

Au inaugurat noua fabrică în primăvară

LEONI Wiring Systems Pitești deschide oficial fabrica-satelit din Bumbești-Jiu, Gorj – 650 de angajați până la sfârșitul anului în noua locație – 750.000 euro investiții în mașini si utilaje de producție și în adaptarea contrucției existente – Noua fabrică va contribui la ridicarea nivelului de trai și la reducerea șomajului în zonă.

Leoni, furnizor global de soluții de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte domenii industriale, a inaugurat oficial pe 30 mai 2018 fabrica satelit din localitatea Bumbești-Jiu, județul Gorj, ce aparține de Leoni Wiring Systems Pitești. Noua fabrică și-a început producția la data de 15 ianuarie 2018 cu 3 familii de cablaje motor pentru clienții Dacia și RenaultNissan.

Până la sfârșitul anului 2018, Leoni va investi în total 750.000 euro în adaptarea halelor la specificul de producție, duplicarea echipamentelor și utilajelor tehnice, precum și în amenajarea unui spațiu de sport și relaxare pentru angajați.

Compania estimează că, începând cu toamna acestui an, va lărgi portofoliul de produse cu încă două familii de cablaje motor pentru modelele actuale de mașini Dacia.  Noua fabrică Leoni din Bumbești-Jiu are, în acest moment, aproximativ 500 de angajați, urmând ca numărul acestora să crească la 650 până la sfârșitul anului, în contextul creșterii si diversificării producției.

”Ne bucurăm să deschidem noua fabrică-satelit din Bumbești-Jiu și suntem încrezători în potențialul său de dezvoltare. Aceasta face parte din strategia Diviziei de Sisteme de Cabluri Leoni (Wiring Systems Division – WSD) în Europa de Est”, a declarat Domnul Ralf Singmann, Head Plant Manager Europe, LEONI Wiring Systems Division.

”Noua fabrică-satelit din Bumbești-Jiu vine într-un moment important în dezvoltarea fabricii Leoni Pitești. Pe măsură ce volumul și diversitatea comenzilor au crescut, s-a simțit nevoia extinderii capacității de producție.

În Bumbești-Jiu, am găsit parteneri de încredere cu care suntem convinși că vom lucra bine pe termen lung. Avem planuri de dezvoltare în 2019, ceea ce presupune continuarea investițiilor în amenajarea spațiilor de producție, precum și creșterea numărului de angajați. Valoarea investițiilor în noile lucrări se ridică la aproximativ 800.000 euro. Estimăm că până la sfârșitul primului semestru al anului viitor vom avea în jur de la 800 de angajați.” a declarat Doamna Lidia Țonea, Managing Director, Leoni Wiring Systems Pitești.

La deschiderea oficială a noii fabrici Leoni au participat domnii Ciprian Adrian Florescu, Prefectul Județului Gorj, Cosmin Mihai Popescu, Președintele Consiliul Județean Gorj și Constantin Bobaru, Primarul localității Bumbești-Jiu. Aceștia și-au exprimat încrederea în dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată cu compania Leoni și susținerea inițiativelor de investișii ce vor avea ca rezultat creșterea nivelului de trai în zonă.

Noua fabrica Leoni din Bumbești-Jiu are o suprafață utilă de 8500 mp destinați zonelor de producție și depozitare, precum și un corp administrativ de birouri.

Date despre Grupul Leoni Leoni este un furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte industrii. Portofoliul său de produse și servicii cuprinde fire, fibre optice, cabluri standard, cabluri speciale, sisteme de cabluri, precum și produse și servicii inteligente. Un partener inovator și furnizor de soluții complexe, Leoni oferă clienților săi dezvoltare stabilă și expertiză sistemică. Grupul de firme Leoni AG, listat la indexul german MDAX, are peste 87.000 de angajați în 31 de țări și a realizat în 2017 vânzări consolidate de 4,9 miliarde de euro. În România, Compania este prezentă cu fabrici în Bistrița, Arad și Pitești, fabrici-satelit în Luduș, Beiuș, Marghita și Bumbești-Jiu și este unul dintre cei mai mari angajatori la nivel național (peste 17.000 angajați la sfârșitul anului 2017).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com