Lăsați glumele la CEO și puneți mâna pe treabă! Promovați specialiști nu politruci!

La Complexul Energetic Oltenia a început concursul „Și eu vreau o funcție” sau „Și eu sunt bun de șef, că am partid în spate!”. Șefii politici și cei din CEO să lase glumele și să promoveze cei mai buni specialiști, dacă nu vor să devină cel care au pus prima lopată la îngroparea companiei. Este de implementat un Plan de restructurare greu și este nevoie de cei mai buni specialiști, nu de politruci. Aceștia vor avea pe mână 1,5 miliarde de euro și nu este nevoie de glume de speecialiști în funcții de mare răspundere.

„Pentru a rămâne în piață, în condițiile intensificării politicilor de decarbonare, CEO are în vedere un Plan de decarbonare pentru trecerea de la producția pe bază de cărbune la cea pe bază de gaze naturale și regenerabile. Acest Plan va fi introdus în Planul de restructurare și decarbonare 2020-2025 al Societății Complexul Energetic Oltenia S.A, aflat în curs de elaborare. Se au în vedere următoarele investiții:

Construcția unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca. 60 MW pe depozitele de zgură și cenușă închise aferente S.E. Rovinari; Construcția unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca. 80 MW pe depozitele de zgură și cenușă închise aferente S.E. Turceni; Construcția unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca. 75 MW pe depozitele de zgură și cenușă închise aferente S.E. Ișalnița; Parc fotovoltaic – E.M.C. Roșia – Rovinari – construcția unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca. 95 MW pe halda interioară din cadrul carierei Tismana – E.M. C. Roșia – Rovinari; Construcția unui bloc de 400 MW, pe gaz natural, la S.E. Turceni; Construcția a 2 blocuri de 400 MW pe gaz natural la S.E. Ișalnița; Reabilitarea și modernizarea microhidrocentralei cu puterea instalată de 9,9 MW la SE Turceni; Retehnologizarea/Modernizarea microhidro- centralei de 2 MW la SE Ișalnița. Aceste proiecte însumează investiții în capacități  energetice de cca. 1.650 MW în valoare de 7,250 miliarde de lei.”, potrivit Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com