La volan, fără permis auto sau cu permisul suspendat

La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Târgu-Jiu au depistat în trafic, un bărbat de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe Aleea Digului, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic, pe strada Teilor, un tânăr de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Polovragi și Baia de Fier au depistat în trafic, un tânăr de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Baia de Fier, care era radiat din circulație și fără a deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com