La Târgu Jiu au apărut deja pe hârtie o mie de noi locuri de muncă. Să nu ia careva hârtia să se şteargă cu ea

Autorităţile locale şi judeţene au intrat de câteva luni în febra anunţurilor de investiţii potenţiale. Ultima dată se vorbea de 700 de locuri de muncă reînviate la fosta Avicola Târgu Jiu, acum primarul Marcel Romanescu mai plusează cu 300 la o viitoare fabrică de componente auto. Deocamdată, nu s-a auzit ce se întâmplă cu locurile de muncă de la Rostramo, cu fabricile anunaţe, cu pompă, acolo. Atenţie, politicieni! Mai rar cu partea teoretică şi mai mult cu faptele.

„Este vorba de o firmă din domeniul componentelor auto. Este o firmă românească şi nu din afara ţării, dar care lucrează pentru firme mari din domeniul auto. Sunt interesaţi de deschiderea unei fabrici la Târgu Jiu pentru că au afla de existenţa unei forţe de muncă disponibilă la Târgu Jiu şi în judeţul Gorj. Le vom prezenta toate ofertele şi facilităţile şi este deja în amenajare platforma industrială de la Rostramo, dacă vor dori să se instaleze acolo, în funcţie de ce înţelegere vor găsi la firma de lichidare. Acolo deja există două-trei companii lucrează la amenajarea unor fabrici”, a menţionat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

One thought on “La Târgu Jiu au apărut deja pe hârtie o mie de noi locuri de muncă. Să nu ia careva hârtia să se şteargă cu ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com