La petrecere cu certificatele verzi ale altor persoane!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești și Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au desfășurat de Anul Nou o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv H.G. 1242/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, de către participanții la masa de Revelion, organizată într-o sală de evenimente, din comuna Turburea.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că o femeie, de 36 de ani, din comuna Turburea, a prezentat un certificat verde, aparținând altei persoane, de 39 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, declinându-și altfel o identitate falsă.
Aceeași faptă a fost comisă și de un bărbat, de 34 de ani, din orașul Novaci, care, aflându-se în aceeași locație, a prezentat pentru control un certificat verde, aparținând unui tânăr, de 31 de ani, din orașul Novaci, declinându-și o identitate falsă. În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de fals privind identitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com