La cine e pixul cu multe zerouri pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal?

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prezent miercuri la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, unde a participat, alături de reprezentanții CNI și echipa de arhitecți ce a elaborat proiectul de construire a Stadionului Municipal, la ședinta Comisiei tehnico-economice din cadrul ministerului pentru avizarea lucrărilor de amenajări exterioare aferente obiectivului respectiv.

Lucrările în cauză sunt necesare, pe de o parte, pentru punerea în funcțiune a obiectivului, iar pe de altă parte pentru crearea unei zone cu un ridicat nivel urbanistic și peisagistic la nivelul municipiului.

Astfel, prin amenajarea urbanistică, peisagistică și arhitecturală a platformelor adiacente Complexului Sportiv, se va edifica un punct deosebit de atracție, atât pentru locuitorii municipiului, cât și pentru vizitatorii acestuia. În cadrul procedurii de avizare s-a derulat ședința pregătitoare în care a fost prezentată documentația tehnico-economică, urmând ca, pe baza recomandărilor comisiei, să fie emis avizul final.

Totodată, primarul a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru obiectivul de investiții „Extindere Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu”, inclus în PNDL, o investiție importantă în infrastructura școlară, ce are ca obiectiv mărirea capacității unității, prin realizarea a 5 noi săli de  clasă, a unei săli destinate activităților educative și a spațiilor conexe aferente. Valoarea alocată de la bugetul de stat este de aproximativ 1,5 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com