Jandarmii gorjeni trec prin momente grele

Jandarmii gorjeni au fost loviți de coronavirus. Zeci de jandarmi sunt acum în izolare, la domiciliu. Un subofițer este infectat și se tratează în spital. „Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la izolarea la domiciliu a unor jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean,,Tudor Vladimirescu” Gorj, facem următoarele precizări:

Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Gorj, începând cu data de 24.04.2020, pentru un număr de 9 subofițeri contacţi direcți ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile iar un subofițer a fost internat în spital, în urma testelor a fost confirmat pozitiv.

Urmare a acestui rezultat, față de alți 15 jandarmi din cadrul unității, a fost dispusă  măsura izolării la domiciliu. În acest moment un număr de 24 jandarmi gorjeni se află în izolare la domiciliu iar 1 jandarm se află internat în spital fiind confirmat pozitiv cu COVID-19.

La nivelul unității în cursul acestei dimineți s-a realizat igienizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru interioare și exterioare precum și a mijloacelor auto din dotare.”, potrivit IJJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com