Jandarmii au ajutat familii sărmane din mai multe localităţi

În urma lansării unui apel prin care să fie susținute activități umanitare specifice sărbătorilor de iarnă pentru membrii comunității din zona de responsabilitate,  jandarmii din cadrul Detașamentului Bărbătești s-au mobilizat în mod voluntar și au identificat mai multe familii greu încercate care aveau nevoie de ajutorul semenilor.

Astfel, au fost distribuite produse tradiționale specifice acestei perioade unor familii din Tg-Cărbunești Sat, Bărbătești, Socu și Vierșani, în care se aflau și un număr de 21 de copii.

Misiunea jandarmilor a fost de a genera bucurie și fericire pentru aceste familii și a fost încheiată cu zâmbete, icnete de bucurie ale copiilor și mesaje de mulțumire.

Astăzi și jandarmii din Bumbești-Jiu au mers la o familie din localitate, oferindu-le geamuri pentru încăperea în care locuiesc bunicii și cei doi nepoți, alimente și produse tradiționale.

Acțiunile vor continua în această perioadă, cu acțiunea ,,Vine, vine Moș Crăciun!”, organizată de către Asociația Internațională a Polițiștilor–Regiunea II Gorj, iar la întâlnirea cu Moșul au fost invitați să participe copiii cuminți cu vârsta între 2 și 14 ani ai jandarmilor gorjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com