Își bagă Justiția coada să îl scape pe fiul judecătoarei din Novaci care a ucis beat o femeie?

Rudele femeii, de 52 de ani, din Novaci, ucisă de fiul, de 25 de ani, al unei judecătoare din oraș, se tem că faptașul va fi făcut basma curată și va scăpa. Oamenii au organizat un miting să atragă atenția asupra unei posibile încălcări a legii în ceea ce îl privește pe tânărul care a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe femeie și a fugit de la locul faptei.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul D.M., în data de 19.08.2020, în jurul orelor 22,10, în timp ce conducea autoturismul marca BMW cu nr. …. Pe strada Dumbravă din oraşul Novaci, jud. Gorj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat-o pe numita M.F., după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Numita M.F. a fost transportată la Spitalul orăşenesc Novaci în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.”, conform Parchetului Județean Gorj. Mama beizadelei este judecător la Novaci. De aici și temerile familiei decedatei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com