Işfan şi-a cerut iertare la partid. Va dormi cu statutul PSD sub pernă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Ion Işfan, a scăpat teafăr în urma şedinţei de la PSD Târgu Jiu. Nu a fost pus pe coji de nucă, nu a luat cu rigla la palmă. Nu a fost pus nici măcar să recite Tatăl Nostru(şi nu e vorba de Liviu Dragnea). Ei bine, dacă în public şi-au aruncat poalele în aer şi au tras şi câteva cartuşe, la partid pesediştii s-au făcut mici de tot, iar Ion Işfan şi mai mic şi a promis că nu va mai face şi că va avea un comportament model în relaţia cu personalul din învăţământ. Va fi numai o miere la gura sa şi toată lumea, de la femei de serviciu, la directori, elevi şi părinţi va fi tratată cu o blândeţe aparte.

Încă i se arată pisica

Ion Işfan a fost pus să jure că va lua o linguriţă de miere zilnic, să îşi mai domolească limbajul şi chiar se va îndrepta şi din punctul de vedere al relaţiei cu partidul, după ce s-a decis să doarmă cu statutul PSD sub pernă. Singurul care încă îi mai arată pisica lui Ion Işfan este Florin Cârciumaru, liderul PSD, care i-a transmis că şefii centrali ai PSD au aflat de situaţia lui Ion Işfan şi chiar se aşteaptă încă rezultatul Corpului de Control din Ministerul Educaţiei, dacă şeful ISJ Gorj nu va fi „cuminte”.

Liberalii încă mai aşteaptă răspunsuri. PNL, rupt în două din cauza lui Işfan

Liberalii au început să se încaiere din cauza situaţiei lui Ion Işfan. O serie de liberali i-au cerut demisia lui Işfan(Gheorghe Pecingină), alţii şi-au declarat public susţinerea(Puiu Diaconescu) faţă de şeful ISJ Gorj. Oficial, liberalii îi cer lui Işfan să spună care şcoli vor fi desfiinţate.

„Partidul Național Liberal, filiala Gorj, solicită implicarea autorităților județene pentru a determina Inspectoratul Școlar Județean Gorj să ofere răspunsurile așteptate de profesori, elevi și părinți.

Partidul Național Liberal, filiala Gorj, solicită, încă o dată, autorităților județene convocarea inspectorului general școlar al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Ișfan, într-o ședință, pentru a prezenta modul de implementare a ultimelor măsuri luate la nivelul Ministerului Educației (cost per elev, plan cadru, mutarea salarizării de la minister la inspectorate, etc).

‘’Ion Ișfan să spună public care sunt școlile care vor fi desființate sau vor fi comasate și cum va afecta noul plan cadru, posturile din învățământ. Unde și cum? Este un răspuns cu care domnul Ișfan ne este dator. Am informații că vor dispărea posturi din învățământ. Câte? Trebuie să ne spună domnul Ișfan. Guvernul mimează o dezbatere publică pe noul plan cadru și este evident doar accesând site-ul Ministerului Educației’’, a declarat președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

PNL Gorj cere prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, să se implice în soluționarea acestei probleme, pentru că educația este un subiect de interes major pentru populația județului, iar până acum este o totală lipsă de transparență.

”Șeful IȘJ Gorj, Ion Ișfan, a fost iertat de colegii lui de la PSD, deși până ieri îl amenințau cu retragerea sprijinului politic. Cum i-a convins, nu este treaba PNL. Un lucru este sigur! Ion Ișfan conduce prost și lipsit de transparență învățământul din Gorj, prestație pe care o desăvârșește prin abuzuri pe care le-am semnalat în conferințele de presă (ex: cazul directorul de la școala din Albeni)”, adaugă președintele PNL. Totodată, subliniem că acesta este punctul de vedere al PNL Gorj!”, potrivit unui comunicat de presă al PNL Gorj

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com